Porqué MC MUTUAL

Raons per confiar

10 motius per
col·laborar amb
MC MUTUAL

Qui Som > Deu raons per confiar

1. Vam ser els primers. Tenim més experiència

Som la mútua número 1

Fa més de 100 anys que som al seu servei.

2. Sempre som a prop

Posem a la seva disposició més de 100 centres d'atenció i dues clíniques pròpies, on cuidarem de la seva salut laboral, de forma responsable.

3. 24 hores / 365 dies

Pot contactar amb nosaltres en el telèfon

900 300 144

les 24 hores del dia, 365 dies a l'any. Un equip de professionals sanitaris l'orientarà sobre què fer en cas d'accident de treball i l'informarem sobre la ubicació de tots els nostres centres.

4. Els nostres mutualistes, satisfets

La població protegida per MC MUTUAL valora amb un notable alt l'atenció que li prestem. Mesurar la seva satisfacció i conèixer la seva opinió ens ajuda a seguir pel bon camí.

5. Avancem amb vostè

Posem a la seva disposició diversos canals de comunicació. Estudiem els seus suggeriments i posem en marxa les accions més adequades per adaptar el nostre servei a les seves necessitats.

6. Col·laborem en la reducció de l'absentisme

Posem tots els nostres mitjans humans i tècnics a la seva disposició, per facilitar el restabliment dels treballadors lesionats i facilitar la seva ràpida reincorporació al seu lloc de treball.

A MC MUTUAL tenim una de les millors ràtios de gestió del sector.

7. Promocionem la prevenció de riscos laborals

I procurem promoure-la entre les nostres empreses mutualistes. Per fer-ho, convoquem anualment els Premis MC MUTUAL “Antonio Baró” a la Prevenció de Riscos Laborals i els Premis MC 28 d'abril, que commemoren el Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball.

A més, organitzem jornades i seminaris pràctics sobre temes relacionats amb la prevenció de riscos laborals.

8. Innovem per millorar la seva salut laboral

Creem campanyes i materials orientats a millorar la seva salut a la feina i per ajudar-lo a prevenir possibles riscos. Entre aquests recursos, hi ha una Escola de l'esquena i campanyes d'hàbits saludables.

9. Som responsables

La nostra vocació social ens impulsa a vetllar per la conservació del medi ambient, a fomentar la solidaritat amb les persones que més ho necessiten i a aplicar criteris ètics en totes les nostres línies d'actuació.

10. Perseguim l'excel·lència

Prestem un servei amb el màxim nivell de qualitat. Així ho avala la certificació ISO 9001:2008 obtinguda per les nostres activitats preventives i per l'assistència sanitària en les clíniques MC MUTUAL.