MC MUTUAL - Información corporativa

QUI SOM

Som la mútua número 1

Qui Som > Informació corporativa

Informació corporativa

Som la Mútua Col·laboradora de la Seguretat Social, número 1. Fa més de 100 anys que som al seu servei.

Vam néixer l'abril de 2006 per la fusió de Midat Mutua i Mutual Cyclops, que havia afegit en la seva estructura fa anys Previsión-Equidad, la primera Mútua que va operar en el sector l'any 1901. Així, Mutual Cyclops va heretar l'experiència de la mútua més antiga i anys més tard MC MUTUAL ha tornat a integrar tot el coneixement d'una entitat centenària.

MISSIÓ

La nostra missió és cuidar de la salut laboral de les persones, de forma responsable.

VISIÓ

Volem convertir-nos en soci estratègic dels nostres mutualistes per a la cura de la salut i del benestar de les persones i per a la reducció dels seus riscos laborals, mitjançant la definició conjunta de propostes de valor basades en una relació permanent i de confiança.

ELS NOSTRES VALORS

  • Anticipació i adaptació a les necessitats de les empreses i dels seus treballadors i famílies.
  • Compromís i proximitat en les relacions amb les persones.
  • Perseverança en la innovació de valor per a la prestació d'un servei diferenciat.

ELS NOSTRES SERVEIS

  • Prestem als treballadors l'atenció sanitària i la cobertura econòmica que es deriven d'un accident de treball o malaltia professional.
  • Gestionem la prestació econòmica que es deriva d'una incapacitat temporal a causa d'un accident no laboral o malaltia comuna dels treballadors de les empreses mutualistes que prèviament ho hagin sol·licitat i dels treballadors per compte propi adherits.
  • Ens encarreguem de les prestacions econòmiques per risc durant l'embaràs o la lactància natural, per cura de menors afectats per càncer o una altra malaltia greu i per cessament d'activitat dels treballadors autònoms, quan hagin optat prèviament a aquesta cobertura.
  • Col·laborem amb la Seguretat Social en les activitats de prevenció, recuperació i totes les previstes en la Llei general de Seguretat Social.

El nostre equip humà està format per prop de 1.800 professionals que treballen per garantir la protecció de més d'1,2 milions de treballadors i per oferir el millor servei a més de 165.000 empreses mutualistes.

MEMÒRIES ANUALS

INFORMES

ESTATUTS

Pot consultar aquí els nostres estatuts.

ÒRGANS DE GOVERN I PARTICIPACIÓ

ORGANIGRAMA